Meny
Laddar...

Arbeta på Falbygdens Energi 

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet  - Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet - Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens - Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

 

Lediga tjänster

 

 

 

 

Vi söker en distributionselektriker till vår serviceavdelning


En av våra medarbetare har valt att gå vidare till en ny utmaning inom vår organisation och vi söker därför dig som vill bli en del av teamet på vår serviceavdelning. Du kommer arbeta mot våra 17 000 elnätskunder och arbetsuppgifterna består bland annat av drift och underhåll av el- och fibernät, underhåll av anläggningar samt investeringsarbeten på el- och fibernät. Beredskap ingår i tjänsten. Arbetet är varierande med goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom energi/el. Har du erfarenhet av att arbeta som elektriker eller annan branscherfarenhet är detta meriterande. Som är person du ambitiös, positiv och bidrar till den arbetsglädje som redan finns i arbetsgruppen.

Att du är risk- och säkerhetsmedveten är en grundläggande förutsättning i detta yrke.

B-körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag: 2017-06-03

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Amadeus Johansson, HR-samordnare, på telefonnummer: 0515 – 77 75 51, eller via mail: amadeus.johansson@falbygdensenergi.se.

Skicka din ansökan till: amadeus.johansson@falbygdensenergi.se.