Meny
Laddar...

Arbeta på Falbygdens Energi 

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet  - Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet - Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens - Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

För information är ni välkomna att kontakta:

Madelen Hedlund
HR-Ansvarig 
0515-77 75 20
madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se

 

Lediga tjänster

 

 

Vi söker en vikarierande Hållbarhetsansvarig

Med anledning av en mammaledighet söker vi nu en vikarierande Hållbarhetsansvarig.

I rollen som vikarierande Hållbarhetsansvarig kommer du att jobba brett och självständigt inom området miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Som Hållbarhetsansvarig jobbar du mot hela verksamheten, chefer som medarbetare, genom att bidra med kunskap och praxis inom området. Arbetet innebär att du sätter Säkerhet först men likväl tar ansvar för våra andra värdeord Öppenhet, Kompetens och Arbetsglädje.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Administrera och utveckla befintligt verksamhetsledningssystem
  • Definiera och utveckla processer i verksamheten
  • Leda och stötta i arbetet för efterlevnad av ISO-certifieringskrav
  • Ansvara för kommunikation och rapportering mot berörda myndigheter inom området
  • Ansvara för och administrera riskrapporteringsverktyget ENIA
  • Skapa skriftliga rutiner för verksamheten och/eller stötta vid framtagande av dessa
  • Leda och stötta skyddsarbetet genom skyddsronder, planera och leda skyddskommitté
  • Samordna företagets laglista och efterlevnad
  • Genomföra interna utbildningar.

 

Vem är du?

Ett krav för tjänsten är högskoleutbildning inom området miljö och kvalitet, hållbarhet, CSR, arbetsmiljö eller annan likvärdig utbildning inom området alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du som söker bör ha några års erfarenhet inom området och gärna inom Energi-/Elbranschen samt erfarenhet av ledningssystem (ISO 90001, 14001 och 45001). Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av projektledning och processarbete då stor del av arbetet handlar om att driva utvecklingsarbeten inom företaget och dess processer utifrån så väl ställda som antagna krav. Har du även erfarenhet av någon typ av revisionsarbete, arbetsmiljöarbetet eller miljöarbete är det meriterande för tjänsten. Erfarenhet av personalansvar, budgetansvar, strategiarbete samt riskhantering och - bedömning är något som värderas för tjänsten.

Kunskaper inom verksamhetsledningssystem är mycket önskvärt samt kunskap om lagar och regler inom området för miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Du ska ha goda kunskapar i svenska och engelska språket både i tal och skrift. En förutsättning för tjänsten är god datavana och kunskaper i Office.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Förmågor som strukturerad, analytisk och kvalitetsmedveten är något som värderas högt. Du som söker är noggrann och har en förmåga att se detaljer likväl som helheten. Du kan ta egna initiativ och du är motiverad att bidra till utveckling samt utvecklas själv för att nå uppsatta mål. Din kommunikation är rak och ärlig utan att tulla på den egna integriteten eller ställda krav. 

 

Sista ansökningsdag: 2019-01-31. Intervjuer kommer att ske löpande varpå tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid, 1 års vikariat med möjlighet till förlängning

Start: 2019-03-01 enligt överenskommelse

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Madelen, HR-ansvarig, på telefonnummer: 0515 – 77 75 20, eller via mail: madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se

Skicka din ansökan till: madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se