Meny
Laddar...

Arbeta på Falbygdens Energi 

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet  - Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet - Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens - Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

För information är ni välkomna att kontakta:

Therese Landelius
HR-Ansvarig 
0515-77 75 27
therese.landelius(at)falbygdensenergi(dot)se

Falbygdens Energi – vi ger energi för en enkel vardag och en ljus framtid

Vi är ett 50-tal medarbetare som tillsammans gör vardagen enkel för våra kunder, vi förser dem med värme i kylan, ljus i mörkret och underhållning en tråkig fredagskväll. Detta gör vi genom att leverera bekväm och driftsäker fjärrvärme samt tillhandahålla el och fiber i framtidssäkrade nät. Vi är det lokala energibolaget med internationell prägel, eftersom vi ägs av brittiska Infracapital. Hållbarhet är viktigt för oss, en tredjedel av elen i våra nät är lokalproducerad, förnybar el. Vår värme är producerad av 100 % fossilfritt bränsle och vi vägleds av våra värderingar; Säkerhet, Öppenhet, Kompetens och Arbetsglädje.

Vill du vara med på vår spännande resa mot att bli en förebild inom hållbarhet? Då skall du söka till Falbygdens Energi. Här blir du en del av ett härligt gäng som har hållbarhet i fokus. Vi erbjuder fantastiska kollegor, ett utvecklande och variationsrikt arbete och ett antal förmåner, som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, arbetstidsförkortning.

Hos oss får du också en individuell utvecklingsplan. Vi tror på ett kontinuerligt lärande. Din utveckling är viktig för oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare utvecklas kommer även Falbygdens Energi att växa och utvecklas.

Lediga tjänster

Drifttekniker

Falbygdens Energi – vi ger energi för en enkel vardag och en ljus framtid

Vi är ett 50-tal medarbetare som tillsammans gör vardagen enkel för våra kunder, vi förser dem med värme i kylan, ljus i mörkret och underhållning en tråkig fredagskväll.
Detta gör vi genom att leverera bekväm och driftsäker fjärrvärme samt tillhandahålla el och fiber i framtidssäkrade nät.
Vi är det lokala energibolaget med internationell prägel, eftersom vi ägs av brittiska Infracapital.
Hållbarhet är viktigt för oss, en tredjedel av elen i våra nät är lokalproducerad, förnybar el. Vår värme är producerad av 100 % fossilfritt bränsle och vi vägleds av våra värderingar; Säkerhet, Öppenhet, Kompetens och Arbetsglädje.

Vi söker en Drifttekniker till fjärrvärme

Vår fjärrvärmeavdelning bedriver idag produktion av fjärrvärme och el samt distribution av fjärrvärme. Produktion är helt förnybar och märkt med ”Bra Miljöval”, vilket bland annat innebär att vi använder lokala biobränslen som flis, briketter och pellets.

Vi söker nu en ny kollega till vår driftorganisation. Driftorganisationen säkerställer optimal drift av våra anläggningar för el- och värmeproduktion. Som drifttekniker hos oss arbetar du tillsammans med 7 kollegor med drift/kontroll, övervakning och optimering samt underhåll av våra produktionsanläggningar. Vi har beredskapstid var 5-6:e vecka sommartid och något tätare vintertid.

Tillsammans utmanar vi varandra att ha kul på jobbet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Daglig drift och underhållsarbete i våra produktionsanläggningar.
  • Samordna och optimera driften i våra produktionsanläggningar.
  • Bränslehantering
  • Service och förebyggande underhåll.
  • Delta i framtagning/uppdatering av rutiner och instruktioner
  • Mätvärdesrapportering
  • Arbete kring akuta störningar.
  • Vara delaktig vid nyanskaffning av utrustning och verktyg.
  • Delta i beredskap.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av drifttekniskt arbete från energiproduktion eller processindustri inom områdena kraftvärme, VA eller biogas alternativt annan likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har utbildningsbakgrund motsvarande industrielektriker. Du har ett stort teknikintresse och motiveras av problemlösning.
För att passa i rollen tror vi att du är en person som är bra på att samarbeta, som gärna delar med sig av sin kunskap och är öppen för nya möjligheter. Du värderar alltid säkerhet främst, har en hög grad av ansvarskänsla och förmåga att agera på egen hand även i stressade situationer.
Du har god datavana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
Körkort B, manuell växel är ett krav då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten


Arbetstid: Dagtid 07.00-16.00 samt beredskap (inställelsetid 60 min).

Sista ansökningsdag: 2020.08.30. Intervjuer sker löpande varpå tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid. Provanställning tillämpas. 

Start: Omgående eller efter överenskommelse.

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Anders Tigell, produktionschef, på telefonnummer: 0515-77 75 64, eller via mail: anders.tigell(at)falbygdensenergi(dot)se

Fackliga kontaktpersoner:

Michael Strand, (SEF) 0515-777515

Conny Broberg, (Unionen) 0515-777581

Skicka din ansökan till: therese.landelius(at)falbygdensenergi(dot)se