Meny
Laddar...

Arbeta på Falbygdens Energi 

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet  - Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet - Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens - Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

För information är ni välkomna att kontakta:

Madelen Hedlund
HR-Ansvarig 
0515-77 75 20
madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se

 

Lediga tjänster

 

 

Distributionselektriker

Falbygdens Energi – vi ger energi för en enkel vardag och en ljus framtid

Vi är ett 50-tal medarbetare som tillsammans gör vardagen enkel för våra kunder, vi förser dem med värme i kylan, ljus i mörkret och underhållning en tråkig fredagskväll.

Detta gör vi genom att leverera bekväm och driftsäker fjärrvärme samt tillhandahålla el och bredband i framtidssäkrade nät.

Vi är det lokala energibolaget med internationell prägel, eftersom vi ägs av engelska Infracapital.

Hållbarhet är viktigt för oss, en tredjedel av elen i våra nät är lokalproducerad, förnybar el. Vår värme är producerad av 100 % fossilfritt bränsle och vi vägleds av våra värderingar; Säkerhet, Öppenhet, Kompetens och Arbetsglädje.

Mer om vår verksamhet: www.falbygdensenergi.se


Vi söker en distributionselektriker till vårt största affärsområde elnät
Du som söker kommer att arbeta mot våra 17 000 elnätskunder i Falköping och dess omnejd. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av drift och förebyggande/avhjälpande underhåll av elnätet och anläggningar samt att utföra investeringsarbeten. I rollen som distributionselektriker har du ett varierande jobb där du träffar både kunder och entreprenörer. Du kommer att arbeta självständigt och i arbetslag med varierande arbetsuppgifter samt med goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Vem är du?

Du som söker har lägst gymnasieutbildning inom energi/el eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som elektriker eller annan likvärdig branscherfarenhet. Det är mycket önskvärt om den sökande innehar blockutbildning för distributionselektriker eller dokumenterad erfarenhet som distrubitionselektriker. Genomförda kurser inom t ex ESA och EBR är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten. Säkerhet är ett viktigt värdeord för oss och vi ser att den sökande har ett högt säkerhetstänk samt sätter säkerheten först i alla lägen. Vi tror att du som söker är en självgående och driven person som kontinuerligt strävar efter förbättring och utveckling. Du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt har ett flexibelt förhållningssätt gentemot uppkomna problem utan att tulla på säkerheten.

Egenskaper som god samarbetsförmåga och ordningssinne är mycket önskvärda. Tjänsten innebär kundkontakt och därför är det viktigt att du som söker har lätt för att möta människor och trivs med det. Du gillar att ta ansvar för verksamheten både för dess uppdrag och för arbetsglädjen på arbetsplatsen. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Tjänsten innebär viss dokumentering och förutsätter god datavana.


Sista ansökningsdag: 2019-03-17. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställningen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid, dagtid: 07.00-16.00, beredskap kan förekomma. Provanställning kan komma att föregå en tillsvidareanställning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Madelen Hedlund, HR-ansvarig, på telefonnummer: 0515 – 77 75 20, eller via mail: madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se

Skicka din ansökan till: madelen.hedlund(at)falbygdensenergi(dot)se