Meny

Driftinformation

Antal avbrott inom respektive område
Inga planerade avbrott

För en hållbar framtid

Vi ger dig ljus i mörkret, värme i kylan och underhållning en tråkig kväll, välkommen till energibolaget nära dig.

Kundundersökning

Vi vill veta vad du tycker:

 Just nu genomför vi på Falbygdens Energi en kundundersökning. Under maj månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Falbygdens Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Färdplan för fossilfri uppvärmning

Falbygdens Energi är ett av de 86 företag, organisationer och kommuner som skrivit under Färdplanen för fossilfri uppvärmning som i slutet av mars överlämnades till Sveriges Regering. Redan idag är fjärrvärmen från Falbygdens Energi 100% fossilfri och då vi använder lokala biobränslen som flis, briketter och pellets är den också märkt med Bra Miljöval. 
Läs mer här om initiativet och vårt arbete här

ISO-certifieringar

Som ett av de första företagen i Sverige har Falbygdens Energi certifierat sig enligt den nya ISO-standarden 45001 för arbetsmiljö. Arbetet har skett parallellt med ytterligare två certifieringar och det högt uppsatta målet har nåtts tack vare alla medarbetares goda insatser!
Att certifiera sig enligt tre standarder, Miljö, Kvalitet och Arbetsmiljö, samtidigt är ovanligt och har inneburit ett intensivt arbete för hela företaget. Syftet har hela tiden varit att stärka den goda arbetsmiljön, minimera negativ påverkan på miljön samt förbättra kvaliteten för kunder och övriga intressenter. Att säkerställa ett tydligt arbetssätt genom ledningssystemet skapar möjligheter för ständig förbättring av verksamheten. Här kan ni se en intervju med Katarina Prick, VD och Julia Björck, Hållbarhetsansvarig, om certifieringarna och det ständigt pågående arbetet.

 

Nya "Mina Energisidor"

Fredagen den 1 februari lanserar vi nya "Mina Energisidor". 

För att höja säkerheten och göra det enklare för dig som kund kan du nu endast logga in på ”Mina Energisidor” med BankID. På så sätt kan du snabbt och enkelt logga in med samma säkra lösning som du redan använder på din bank, Försäkringskassan, Skatteverket etc. För privatpersoner och enskilda företag fungerar BankID så att det personnummer som är kopplat till abonnemanget kan logga in på ”Mina Energisidor”. Du kommer som vanligt att hitta dina fakturor och kunna följa användning av de produkter du får från oss.

"Mina Energisidor" fungerar endast i webbläsarna: Edge, Chrome, Safari och Mozilla Firefox. Klicka här för att komma till sidan

 

ISO 14001 ISO 45001 ISO 9001