Distributionselektriker till Falbygdens Energi Nät

 

Vi på Falbygdens Energi Nät är ett 30-tal medarbetare som tillsammans gör vardagen enkel för våra kunder. Vi investerar ständigt i vårt elnät för att erbjuda våra kunder en säker och stabil överföring, ansluta nya kunder och rusta för framtidens elektrifieringsbehov.

Vi är en del av Nordion Energi, som är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, Swedegas samt Weum som är landets största gasdistributör. Tillsammans är vi en energikoncern som erbjuder ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu söker vi dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Om rollen

Som distributionselektriker hos oss kommer du att arbeta mot våra 17 000 elnätskunder i Falköping och dess omnejd. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av drift och förebyggande/avhjälpande underhåll av elnätet och anläggningar samt att delta i investeringsprojekt. I rollen som distributionselektriker har du ett varierande jobb där du träffar både kunder och entreprenörer. Du kommer att arbeta självständigt och i arbetslag med varierande arbetsuppgifter samt med goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar.

Tjänsten avser heltid, dagtid: 07.00-16.00 och beredskap förekommer. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning.

Din profil

Du har gymnasieutbildning inom energi/el eller likvärdig utbildning. Det är mycket önskvärt om du har några års erfarenhet av att arbeta som elektriker eller har annan branscherfarenhet. Har du utbildning eller dokumenterad erfarenhet som distributionselektriker är det meriterande. Genomförda kurser inom t ex ESA och EBR ser vi mycket positivt på. B-körkort, manuell växellåda är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Säkerhet är viktigt för oss och vi ser därför att du har ett högt säkerhetstänk och sätter säkerheten främst i alla lägen. Du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete men är samtidigt flexibel och lösningsorienterad gentemot uppkomna problem. Du är en lagspelare som bidrar för arbetsglädjen på jobbet men trivs också med att jobba självständigt och uppskattar att få arbeta ute i det fria. Tjänsten innebär viss kundkontakt och därför är det viktigt att du som söker har lätt för att möta människor och trivs med det. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är van vid att dokumentera ditt arbete digitalt.

Välkommen med din ansökan!


Skicka ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Conny Broberg på telefonnummer: 0515 – 77 75 81, eller via mail: conny.broberg@nordionenergi.se