När du flyttar

glad familj soffa

Flyttning av elnätsavtal

Inflyttning

Ska du flytta in i en ny bostad så ska en flyttanmälan göras i god tid till oss innan du flyttar in i din nya bostad. Om ni är fler som ska bo i bostaden så måste ni meddela vem som ska vara ansvarig för elnätsavtalet. Det är viktigt att den person som står för elnätsavtalet är samma person som ska stå för elhandelsavtalet. Falbygdens Energi får inte någon automatisk information om du gör en adressändring via Skatteverket eller adressandring.se.

Fyll i nedanstående formulär Flyttanmälan gällande inflyttning och klicka på Skicka. Du kan även ringa kundtjänst på telefon 0515-77 75 00.

OBS! Om du byter bostad inom Falbygdens Energis nätområde behöver du även fylla i Flyttanmälan gällande utflyttning!

Anvisat elhandelsbolag
Om du inte har tecknat avtal med något elhandelsbolag så är vi enligt lag skyldiga att anvisa ett elhandelsföretag så att du får el. Vi har Göteborg Energi som anvisat elhandelsföretag. De kommer vara det elhandelsföretag som du köper el av till dess att du tecknar ett elhandelsavtal med valfritt elhandelsföretag.

Utflyttning

Ska du flytta från din nuvarande adress ska du göra en flyttanmälan till oss senast 30 dagar innan du flyttar ut från din bostad. Falbygdens Energi får inte någon automatisk information om du gör en adressändring via Skatteverket eller adressandring.se. Du är betalningsansvarig i 30 dagar efter du anmält utflytt. Flyttanmälan gör du genom att fylla i nedanstående formulär Flyttanmälan och klicka på Skicka.

Du kan även ringa kundtjänst på telefonnummer 0515-77 75 00.

Mätarställningen inhämtas automatiskt med hjälp av fjärravläsning så du behöver inte meddela oss den.

Formulär för inflyttning

Formulär för utflyttning