Slider

Nyheter

Falbygdens Energi logotyp

Mätarbyten i Falköpings tätort

I början av april planerar vi att påbörja mätarbyten i Falköpings tätort. Vi informerar i förtid om när vi kommer till de olika områdena i Falköping.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Solör Bioenergi ny ägare till Fjärrvärme och Stadsnät

Under maj månad tar Solör Bioenergi över stadsnät- och fjärrvärmeverksamheten, medan Nordion Energi fortsätter att driva verksamheten för elnätet. Du som kund påverkas inte i nuläget av förändringen i ägarförhållande utan når oss via samma kanaler som tidigare.

Läs mer
solenergi

Skattereduktion för grön teknik

Skatteverket har under 2021 infört en ny skattereduktion för installation av grön teknik. Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Vi vill veta vad du tycker

Just nu genomför vi på Falbygdens Energi en kundundersökning. Under mars och april månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Falbygdens Energi.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Falbygdens Energi har ny ägare

Den 29 januari tillträder Nordion Energi som ny ägare till Falbygdens Energi. Nordion Energi är en energikoncern specialiserad på infrastruktur.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Varning för oseriösa elbolag

Varning! Det har kommit till vår kännedom att kunder i Falköpingsområdet har blivit kontaktade av försäljare som utger sig för att vara från ett elhandelsbolag som samarbetar med Falbygdens Energi. Detta är felaktigt!

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Aktuella utbyggnadsprojekt stadsnät

Utbyggnaden av vårt fibernät pågår för fullt, här kan du se vilka områden vi fokuserar på för framtiden

Läs mer
  • ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 COL