Slider

Nyheter

feab startsida facebook lint

Nya Mina Sidor

Falbygdens Energi Nät har nyligen bytt affärssystem vilket har inneburit även ett byte av kundportalen “Mina Sidor”. För historiska fakturor går det fortfarande bra att logga in i det gamla systemet, men för den senaste förbrukningsstatistiken loggar ni in i det nya systemet.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Beslut om elpriskompensation

Riksdagen har nu sagt ja till Regeringens förslag om elpriskompensation för hushåll i Sverige som har drabbats av vinterns exceptionellt höga elpriser. Här kan du som kund hitta mer information om vad beslutet innebär.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Kundservice stängd 17 maj

Kundservice är stängt för utbildning under morgonen 17 maj. Öppnar igen kl 10:30 samma dag.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Öppettider påskhelgen

Vi på Falbygdens Energi Nät vill önska alla våra kunder en riktigt glad påsk! Läs mer här för att se våra öppettider på kundservice under påskhelgen.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Vi byter affärssystem

Just nu byter vi affärssystem för vår mätvärdeshantering och fakturering. För dig som kund kommer detta inte märkas så mycket, men några saker förändras. Bland annat får du nytt kundnummer och fakturan får en ny layout.

Läs mer

Gatubelysning Falköpings Kommun

Från och med den 1 december 2021 är Falbygdens Energi inte ansvarig för felavhjälpning och underhåll av Falköpings Kommuns gatubelysning. Felanmälan ska göras direkt till Falköpings Kommun via deras formulär på hemsidan.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Kundservice stängt eftermiddag 30 mars

Falbygdens Energi Nät byter affärssystem under mars och detta påverkar öppettider på kundservice. Den 30 mars har vår kundservice stängt för inkommande samtal på eftermiddagen.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Stormen Malik 29-30 januari

Kraftig blåst i samband med stormen Malik drog in över vårt område 29-30 januari. Lyckligtvis blev det inga större avbrott i nätet men på grund av den kraftiga blåsten det kan förekomma fallna träd på elledningar. Detta behöver anmälas till oss för att det inte ska orsaka ytterligare skada och avbrott.

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Varning för oseriösa elhandelsföretag

Varning! Det har kommit till vår kännedom att kunder i Falköpingsområdet har blivit kontaktade av försäljare som ringer på uppdrag av Falbygdens Energi Nät och uppmanar kunderna att byta elavtal. Detta är felaktigt!

Läs mer
Falbygdens Energi logotyp

Tips vid strömavbrott

Plötsligt går strömmen! Vad är det som är fel? Här kommer en snabb guide i hur du som kund kan kolla om felet är begränsat till din anläggning eller om det är ett större avbrott som behöver felanmälas.

Läs mer