Arbeta på Falbygdens Energi

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet – Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet – Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens – Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

 

Falbygdens Energi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder ett antal förmåner, som exempelvis friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och flexibel arbetstid.

Vi är ett 30-tal medarbetare som tillsammans gör vardagen enkel för våra kunder.

Falbygdens Energi – Vi ger energi för en  enkel vardag och en ljus framtid

Hållbarhet är viktigt för oss, en tredjedel av elen i våra nät är lokalproducerad, förnybar el.

Vill du vara med på vår spännande resa mot att bli det mest hållbara företaget inom energibranschen då skall du söka till Falbygdens Energi. Här blir du en del av ett härligt gäng som har hållbarhet i fokus.

Hos oss får du också en individuell utvecklingsplan. Vi tror på ett kontinuerligt lärande och din utveckling är viktig för oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare utvecklas kommer även Falbygdens Energi att växa och utvecklas.

Lediga Tjänster


Just nu har vi inga lediga tjänster men välkommen att kontakta oss med en spontanansökan.